Jdi na obsah Jdi na menu
 


Minorky ve Skokovech - soustředění 4. - 6.3.2016

Prosíme uhraďte do konce února 2016

Březnové soustředění MINOREK

V termínu 4. – 6. března 2016 se uskuteční naše tradiční povinné soustředění Jiřiček Minorek  v Penzionu Espero ve Skokovech u Mnichova Hradiště. Na našem soustředění se budeme intenzivně chystat na jarní akce, především na krajskou soutěž pěveckých sborů v Mnichově Hradišti, která se koná již v sobotu 19. března. Děti budou připojištěny, počítáme s celodenní stravou s pitným režimem. Podle počasí podnikneme s dětmi v odpoledních hodinách i nějaké venkovní aktivity, takže prosíme počítejte s touto skutečností při vybavování Vašich dětí oblečením. V případě nepřízně počasí nebudeme venku za každou cenu - jedeme na soustředění především zpívat.  Soustředění je pro dětský sbor velmi důležité. Děti mají čas se společně blíže poznat, skamarádit, ale také, jak již bylo uvedeno, intenzivně pracují. Pro představu: čas věnovaný nácviku písní je stejný, jako kdybychom absolvovali minimálně dva měsíce běžných pondělních zkoušek. Děti zpravidla nemívají problém s uvolňováním ze školy. Jednodenní absence není veliká a nám to velmi pomůže. Opravdu je velmi znát, pokud některý zpěváček ve výjimečném případě nemůže na soustředění jet, velmi mu společně strávený čas chybí. Na soustředění za námi přijede také hlasová pedagožka z KHv PedF Uk v Praze PaedDr. Alena Tichá, Ph.D.

 V rámci soustředění proběhne Županový koncertík. Prosíme všechny zpěváčky, aby si nachystaly, pokud hrají na nějaký hudební nástroj, přednesovou skladbu. Případně mohou také zazpívat či zarecitovat. Žádoucí je, aby vystoupily všechny děti, ale nikoho nenutíme.

Prosím o potvrzení účasti Vašeho dítěte, s případnými dotazy se na mě neváhejte obrátit na moji mailovou adresu: jirina.jirickova@volny.cz.

Kde: Penzion Espero, Skokovy (www.penzionespero.estranky.cz)

Kdy. Pátek 4. - neděle 6. března 2016

Cena: 850 Kč

 Číslo účtu2800344441/2010 (FIO banka, účet  Jiřičky MB, z.s.)Variabilní symbol: RČ dítěte,splatnost: 28.2.2016

Příjezd: vlastní, sejdeme se ve Skokovech v pátek 4.3. v 8:30

Odjezd: vlastní, rozejdeme se ve Skokovech v neděli v 15 hodin

S sebou: PŘEZŮVKY, NOTY, TUŽKA, SPACÁK ČI DEKA (jako podložka při dechových cvičení, či pro zahřátí ve sborové zkušebně), OPRAVDU TEPLÉ PONOŽKY, oblečení dle vlastního uvážení, KARTIČKU POJIŠTĚNCE, KAPESNÉ, vlastní hudební nástroje a ŽUPAN (na Županový koncertík), pastelky, fixy.

DĚTI OBDRŽÍ OMLUVENKU DO ŠKOLY.