Jdi na obsah Jdi na menu
 


JARNÍ POVINNÉ SOUSTŘEDĚNÍ MINOREK

9.-12.2017

SOUSTŘEDĚNÍ VE SKOKOVECH

Čtvrtek 9.3. až neděle 12.3.

Příjezd do Skokov: ve čtvrtek, 17:00

Vyzvednutí dětí:  neděle, 15:00

Cena:  900,- Kč

Na soustředění za námi přijede v neděli vyhlášená hlasová pedagožka a dlouholetá spolupracovnice Jiřiček dr. Alena Tichá. Děti čekají kromě zpívání také hrátky s boomwhackery a jednáme o účasti dalšího lektora, který by za dětmi přijel. To je ale překvapení.

Soustředění ve Skokovech nám nahradí několik regulérních zkoušek a je proto pro nás velmi důležité a pro všechny Minorky povinné.  

Do Skokov a zpět počítáme opět s vlastní dopravou. Pokud by někteří zpěváčci měli místo v autě, dejte nám prosíme vědět.

S sebou:

  • teplé ponožky a bačkory
  • láhev na pití  
  • noty, pastelky
  • spacák nebo deku na dechová cvičení
  • flétny a další hudební nástroje
  • pláštěnku
  • župan

V budově je kiosek s občerstvením, takže si děti mohou s sebou vzít kapesné, avšak nikoli velké částky. O místě našeho pobytu naleznete info na:

http://home.tiscali.cz:8080/penzionespero/

V rámci soustředění každý rok pro děti pořádáme ŽUPANOVÝ KONCERTÍK.

Bývá to zpravidla jeden z vrcholů našeho společného prodlouženého víkendu. Děti, které hrají na nástroj na jakékoli úrovni, si připraví jednu skladbu a tu také ostatním předvedou. Pokud jiřičkovský zpěváček na žádný nástroj nehraje, může ostatním zazpívat. Nikoho nenutíme, ale na každé vystoupení se těšíme a z každého se také společně radujeme. Děti, poproste své nástrojové učitele, aby vám pomohli s přípravou na vaše vystoupení.

Z dospělých jedou: Jiřinka, Hanka Bahníková, zdravotní sestřička Věra Prokorátová.

Případné omluvy ze soustředění z vážných důvodů hlaste paní sbormistryni.