Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace o vystoupeních 9.a 10.5.2016

Dopolední výchovné koncerty v ZUŠ, odpoledne 9.5. Gymnázium dr. Pekaře

INFORMACE PRO RODIČE  (16. 4. 2016)                      

MINORKY: V pondělí a úterý 9. a 10. května účinkují Minorky na šesti dopoledních výchovných koncertech pro školy v sále ZUŠ. Každé dopoledne proběhnou 3 koncerty dlouhé 45 minut (začátky v 8:45, 10:00 a 11:15) - koncipované pro 1. stupeň ZŠ, aby byly zároveň seznámením se ZUŠ. Minorky zde zazpívají s doprovodem kytar, smyčcového ansámblu i bicích nástrojů, samy zahrají na boomwhakery. V průběhu koncertu Jiřičky představí celkem pět písní. Děti obdrží oficiální omluvenku ZUŠ ze školy. Prosíme rodiče zpěváků, aby nám potvrdili účast svého dítěte na vystoupení. Není nutné, aby každý zpěvák zpíval v oba dny. Pokud mu to však udělá radost, samozřejmě může. Je však velmi důležité nahlásit den, kdy bude Váš zpěvák zpívat, aby se nám nestalo, že v jeden den přijde celý sbor, druhý den pak nikdo. PROSÍME NAHLAŠTE DEN, KDY SE VAŠE DÍTĚ ZÚČASTNÍ, A TO DO PONDĚLÍ 2.5. Děkujeme.

V pondělí 9. května se zároveň v 16:00 koná festivalový koncert dětských pěveckých sborů v Aule Gymnázia dr. Pekaře, který Jiřičky zároveň spoluorganizují. Na tento koncert rodiče a všechny příznivce srdečně zveme, vstupní je dobrovolné. Minorky vystoupí na společném koncertě s Ptáčaty, Koťaty z Mnichova Hradiště a Osmikvítkem z Prahy, koncertem provází Martin Herrmann.

Sraz na dopolední zpívání bude v oba dny v 7:45 před ZUŠ, rozchod či vyzvednutí dětí  ve 12:10 opět u ZUŠ.  9. května odpoledne se pak Minorky sejdou před Gymnáziem dr. Pekaře (žlutá budova) ve 14:30.

S sebou vždy: sborové oblečení  (sukýnku, tričko, tělové silonky, černé lodičky, svačinu, pitíčko, černé či červené sponky, gumičky či jiné vlasové doplňky).

VELKÉ JIŘIČKY PROSÍME O POMOC S ORGANIZACÍ FESTIVALOVÉHO KONCERTU 9. KVĚTNA.  Organizační schůzka:  2. května 2016 v 18:40 ve sborové zkušebně, ORGANIZÁTOŘI SRAZ V DEN AKCE: 14:00 PŘED GYMNÁZIEM.

V PONDĚLÍ 30. KVĚTNA SE NEBUDOU KONAT ZKOUŠKY SBORŮ – budeme mít nahrazeno předešlými akcemi.

Prosíme o urychlené zaplacení záloh na tábor, kdo tak ještě neučinil. Bližší informace k táboru viz naše webové stránky www.jiricky.estranky.cz P.S. Na našich stránkách je nově vloženo několik fotografií z krajské soutěže ZUŠ v Mn. Hradišti.