Jdi na obsah Jdi na menu
 


informace na začátku nového školního roku 2021/2022

Začínáme v pondělí 6. září. Milé Jiřičky, těšíme se na Vás! 

HARMONOGRAM ZKOUŠEK ve školním roce 2021/2022:

14:00 – 15:30: Minorky – skupina určená dětem z druhé třídy a výjimečně prvňáčkům 

15:35 – 17:05: Minorky – skupina dětí 3. – 5. třídy

17:10 – 18:40: hlavní sbor – 6. třída a výš

18:45 – 19:30: dělené zkoušky

 

JIŘIČKY ZAČÍNAJÍ V PONDĚLÍ 6. ZÁŘÍ 2021.

Do hodin děti s sebou pravidelně nosí:

  • eurodesky s průhlednými A4 fóliemi, do kterých vkládáme písničky
  • dostatek neperlivého pití, drobnou nedrobivou svačinu

Na vystoupení děti dostávají Minorky zapůjčená sborová trička a černou sukýnku (kluci si berou vlastní černé kalhoty), k tomu rodiče obstarávají černé boty. Hlavní sbor má zapůjčené sborové tričko a sukýnku (kluci vlastní kalhoty), k tomu černé boty.

Pro radost si děti zakupují vlastní sborové mikiny (cena přibližně 300,-). Objednáme hromadně na základě zájmu. Pro nové zpěváčky máme k dispozici několik mikin již nošených, ale v dobrém stavu, cena 100,- Mikiny jsou malým dětem poměrně velké (jedná se o větší velikosti), ale děti je mají opravdu velmi rády. Zájemci o mikiny se mohou přihlásit buď e-mailem, nebo osobně při setkání rodičů.

U vrátnice se děti přezouvají. Boty ponechávají buď v šatně nalevo od vchodových dveří, nebo si je v ruce nesou s sebou do učebny a na nohou mají bačkory. Pro pohyb po budově počítejte s rouškou, resp. respirátorem, v učebně budeme zpívat bez omezení.

Každý žák ZUŠ navštěvuje v prvním až pátém ročníku studia HUDEBNÍ NAUKU. Děti z prvního ročníku studia se prosím do nauky přijďte přihlásit osobně ideálně hned první den školy. Jiřičky, které jsou v ZUŠ ve 2. – 5. ročníku a na hudebním oboru navštěvují pouze Jiřičky: prosím nahlašte mi e-mailem do 4. 9. Vámi vybranou paralelku hudební nauky, kterou jste si zvolily.

Kontakt (nově): jirina.jirickova@zusmb.cz, tel. 604 316 568

Rozvrh hudební nauky naleznete na webových stránkách naší školy: http://www.zusmb.cz/