Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace ke konci školního roku 2021/2022

Podrobněji k posledním dvěma setkáním :)

Milí rodiče, milé Jiřičky, dovoluji si Vám napsat všechny důležité informace k posledním dvěma setkáním v tomto školním roce. Pokud budete mít jakékoli dotazy, pište (jirina.jirickova@zusmb.cz), volejte (tel. 604 316 568).
Srdečně zdraví
Jiřina Jiřičková
 
Pondělí 20.6.: poslední regulérní zkouška (Možná se na nás přijde podívat několik zájemců o sborové zpívání.)
- vratka not
- vratka sborového oblečení (tričko a sukýnka - vyprané a složené v igelitovém pytlíčku, v něm také cedulka se jménem dítěte)
 
Pondělí 27.6.: jiřičkovské rozloučení se školním rokem

Sejdeme se: všechna oddělení (nejmladší Minorky, starší Minorky, hlavní sbor) společně v 15 hodin u školy, poté půjdeme procházkou na Michalovickou putnu.

Na Michalovické putně si zazpíváme, uděláme ohníček, rozdáme vysvědčení, popovídáme si. K tomu nám zahraje muzika :) Rodiče a kamarádi jsou vítáni! Kdo s námi nechce jít od ZUŠ pěšky, může dorazit přímo na místo.

Program ukončíme v 18 hodin, poté se vydáme opět zpět k ZUŠ. Zde bude rozchod cca v 19 hodin. Možností je samozřejmě také, že s námi děti půjdou pěšky od školy a po programu si je vyzvednete na Putně :)

S sebou: dobrou náladu, desky na vysvědčení, pití, svačinu, vlastní vuřt, či něco jiného na opékání :)

Těšíme se!

Pozor: milí rodiče, sledujte prosím e-mail. Při velmi špatném počasí bychom Vás informovali o změně - zůstali bychom v ZUŠ a dali si společně zmrzlinu. (Děti s sebou nepotřebují mít žádné finance.)