Jdi na obsah Jdi na menu
 


BÁBOVKOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ A VYSTOUPENÍ V BOUSOVĚ

Neděle 29.11. 13:30 - 19:00

INFORMACE PRO VŠECHNY MINORKY

V neděli 29.11. se koná BÁBOVKOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ. Sejdeme se v 13:30 před ZUŠ. V naší sborové zkušebně si nejen zazpíváme, ale také si pochutnáme na dobrotách, které nám na nedělní odpoledne napečou maminky. Kdo ještě nemá jiřičkovský kostým na vánoční koncert, obdrží jej při soustředění (sukně a tričko, rodiče, prosíme obstarejte dětem tělové silonky a černé lodičky – DO DIVADLA).

V 16:00 pro nás přijede autobus a odveze si nás jako hosty do Dolního Bousova, kde vystoupíme při příležitosti rozsvěcení tamního vánočního stromu. V Bousově budeme mít zázemí v teple, vystoupení pak bude na pódiu venku. Znovu nás pak autobus odveze zpět. Plánovaný návrat je mezi 18:30 a 19. Hodinou opět k ZUŠ.

Na neděli s sebou: bábovku (stačí kousek, prosíme nakrájet), pití, velmi teplé oblečení a boty pro zpívání venku v Dolním Bousově.

PROSÍME NAHLAŠTE SO V PŘÍPADĚ VAŠEHO ZÁJMU POČET LÍSTKŮ na náš vánoční koncert v DIVADLE 19.12. OD 15 HOD. Cena jednoho lístku: 100 Kč, prodávat lístky budeme 7.12. v 15:30 a v 17:00.před sborovou zkušebnou.

V prodejně AZ FOTO, Havlíčkova ulice – vedle pošty – si můžete objednat krásné fotografie z představení našeho muzikálu Archa Noemova.

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ A GRATULACE VŠEM MINORKÁM, KTERÉ VYSTUPOVALY NA KONCERTĚ KARLOVY UNIVERZITY NA KONZERVATOŘI JANA DEYLA V PRAZE 12. LISTOPADU. Sklidili jsme krásné ohlasy J