Jdi na obsah Jdi na menu
 


Byli jsme pozváni zazpívat si na zámku v Brandýse nad Labem.
Sbormistryně Ludmila Vacková nás pozvala zazpívat si na Podzimním koncertě jejích dětských pěveckých sborů Slůňata a Rozmarýnek z Brandýsa nad Labem, který se uskuteční ve středu 19. listopadu 2008 v 17:00 na zámku v  Brandýse nad Labem.

Dětský pěvecký sbor Slůňata tvoří děti 1. stupně ZŠ. Dětský pěvecký sbor Rozmarýnek se, stejně jako my, účastnil v minulém školním roce krajské přehlídky školních pěveckých sborů v Praze a ve své kategorii získal zlaté pásmo. V Rozmarýnku zpívají děti 2. stupně ZŠ.

Protože nás, Jiřiček II, není mnoho (19 zpěváčků), pojedeme do Brandýsa nad Labem tentokrát linkovým autobusem. Sejdeme se v 13:30 před KFC - Bondy Centrum, zpáteční autobus dorazí na autobusové nádraží v Mladé Boleslavi v 19:45.

S sebou: sborové oblečení, černé boty, velkou svačinu a dostatek pití. Autobus dětem zaplatí ZUŠ.

Děti obdrží omluvenku do školy, pokud ji budou potřebovat.

Prosíme všechny zpěváčky Jiřiček II o účast - v našem počtu je velmi důležité, aby se vystoupení pokud možno účastnily všechny děti. Každý chybějící hlas je znát a my si moc přejeme, aby se naše vystoupení v Brandýse podařilo.

Informace ze 7.11.: Brandýským sborům se nepodařilo zajistit zámek, takže koncert se bude konat ve škole. Pro nás se však touto informací nic nemění.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bára - výborný

koncert , byl moc hezký a nám se moc poved :-) a v potlesku bylo znát , že jsme se opravdu líbyli

můj blog : www.opicka123.blog.cz - jukněte se tam plís

Verča - Jooo bylo to supper

a vsichni se prihlaste na spoluzaky

11jednorožec11 - Title

No, mě se tam docela líbilo.

Pro paní učitelku Jiřinku: Mě se zdálo, že ty děti (mladší) z druhého sboru v poslední řadě vůbec neotvírali pusu!