Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vtelenská dechparáda

Čtvrtý ročník „Vtelenské dechparády“ se uskutečnil v neděli 25. května v areálu zámku Stránov v Jizerním Vtelně u Mladé Boleslavi. Přehlídku připravila agentura BRIVA ve spolupráci se Sdružením dechových orchestrů ČR, Obecním úřadem v Jizerním Vtelně, majitelem zámku Stránov Ing. Jaromírem Šimonkem a za finanční podpory Ministerstva kultury ČR a Středočeského kraje.

Na festivalu, který se konal pod záštitou předsedy zahraničního výboru PS PČR Jana Hamáčka, senátora PhDr. Jaromíra Jermáře a krajského zastupitele Robina Povšíka, vystoupila Krajanská dechovka z Dolan v Chorvatsku, Turnovanka, dětský pěvecký sbor Jiřičky, Bojané, Tösstaler Blaskapelle ze Švýcarska a Krajanka.

(podle serveru www.mistnikultura.cz; více na http://www.mistnikultura.cz/?q=vtelenska-dechparada)

Za organizaci děkujeme panu Radku Břicháčkovi, za fotografie Radku Drahotovi, za samotné vystoupení patří dík panu učiteli Kurzweilovi ze ZUŠ Mladá Boleslav - a samozřejmě všem Jiřičkám i těm, kdo pomáhali.

 


 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petra - Jiřičky 2009

Ahoj jiřinko jak se máš? Nelekni se píšu ti ze školního počítače.Moc ti děkuji za prodloužené prázdniny.Máta ti přinese trička a tu čelenku.Jen aby si to věděla.Moooc se těšíííím za týden.čauý